Foodtrucks

Elk feest is uniek. Wij helpen u graag om van elke gelegenheid een onvergetelijke ervaring te maken. Onze Citroën HY’s uit 1966 en uit 1968 zijn alvast de eyecatcher.

Babyborrel – huwelijk – personeelsfeest – pensioenviering – communie‑ of lentefeest?

Een alternatief voor de klassieke taart of dessertbuffet? Onze all-in formules laten zowel u als uw gasten zorgeloos en onbeperkt genieten van uw feest. De genodigden worden à volonté verwend met lekkers uit ons hele assortiment. Om hen de kans te geven echt van alles te kunnen proeven bieden wij onder andere kleine Brusselse wafels en pannenkoeken en mini-suikerwafels aan. Verse warme chocoladesaus, room, aardbeien en een bolletje ijs mogen natuurlijk niet ontbreken. Neem alvast een kijkje in ons assortiment.

Opendeurdag – incentive – bedrijfsevent?

U wil uw klanten of werknemers verwennen of bedanken? Een Brusselse wafel met slagroom, een lollywafel met toppings of frozen yoghurt met vers fruit zal zeker geapprecieerd worden. Vanuit onze foodtrucks garanderen wij vlotte bediening. Grote capaciteit is onze troef. Alles is mogelijk, zelfs een gepersonaliseerde Brusselse wafel met logo van uw firma.

Ook als uw locatie geen mogelijkheid biedt voor het plaatsen van een foodtruck kunnen wij onze lekkernijen stijlvol presenteren op een buffet.Wij werken uitsluitend met verse producten.

Bovendien worden onze lekkernijen geserveerd op biologisch afbreekbare bordjes.

Aarzel niet om contact op te nemen met ons voor al uw feesten en events van 80 tot 5000 personen.


Assortiment

Brusselse wafels

Luchtig en krokant en altijd ter plaatse vers gebakken. Slagroom en aardbeien voor de finishing touch.

Pannenkoeken

Klassiek met suiker of siroop of liever met een vleugje Grand Marnier of opgevuld met appel en rozijntjes?

Suikerwafels

Afhankelijk van de gekozen formule bakken wij het normale formaat of een kleinere versie. Kwestie van niets te moeten missen van de andere lekkernijen.

Lollywafels

Overgoten met verse en warme chocoladesaus en versierd met diverse toppings. En echt niet alleen voor de kleinsten onder ons.

Frozen yoghurt

Heerlijk fris met vers fruit en verse frambozensaus en bovendien 0% vet.

Poffertjes

Ter plaatse gebakken en afgewerkt met bloemsuiker.

Suikerspin

Niet alleen op de kermis maar ook bij u!


Een greep uit ons bestand